Поділитись

FAKRO на Міжнародній Виставці Будівництва та Архітектури BUDMA 2024

FAKRO на Міжнародній Виставці Будівництва та Архітектури BUDMA 2024


Виставка BUDMA — одна з найважливіших міжнародних подій будівельної галузі. Компанія FAKRO, як і кожного року, мала свій стенд під час виставки, де були представлені найсучасніші рішення. Захід також передбачає дебати на актуальні теми галузі. На одній із панелей FAKRO представляв Януш Комуркевич, член Правління з Маркетингу.

 

Міжнародна виставка BUDMA проходить вже 32-й раз. FAKRO щороку бере участь у цій важливій галузевій події. На стенді компанії можна було побачити нове покоління вікон для даху GREENVIEW та сходів на горище GREENSTEP. Великою популярністю користувалися фасадні вікна FAKRO серії INNOVIEW. Цьогорічний захід мав на меті спонукати до впровадження проекологічних змін та інноваційних рішень у будівельній галузі. Під час дебатів на тему: Комплексна модернізація – Як будівельна галузь підтримує програму «Чисте повітря»? FAKRO представляв Януш Комуркевич, член Правління з Маркетингу.

 

Головна тема ярмарку цього року «Зелене Майбутнє Будівництва» особливо близька FAKRO. Зелений колір був з нами з самого початку заснування компанії, а пов'язана з ним екологія - це аспект, який пронизує кожну сферу нашої діяльності. Це наша філософія GO GREEN: ми проектуємо, плануємо та виробляємо з турботою про природне середовище. Про це свідчать, серед ін. наші продукти з нового покоління GREENVIEW, які отримали сертифікат Carbon Footprint Approved, що підтверджує низький вуглецевий слід, створений під час їх виробництва, - підкреслює Януш Комуркевич, член Правління з Маркетингу.

 

Міжнародна Будівельно-Архітектурна виставка BUDMA 2024 проходила з 30 січня по 2 лютого цього року у місті Познань в Польщі.